A III-a ediție a târgului de joburi ASE Job & Internship FAIR are loc pe 30 martie

ASE Job & InternshipTârgul de Joburi ASE Job & Internship FAIR 2016, proiect organizat de Academia de Studii Economice din București (ASE), Fundația Academiei de Studii Economice din București și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), va avea loc pe 30 martie , între 10.00 și 18.00 la etajele parter, 1, 2 și 3 ale clădirii I. N. Angelescu (Bastiliei).

ASE Job & Internship FAIR 2016 este mijlocul de creare a unei conexiuni puternice între mediul profesional și studenții tuturor facultăților ASE. Ajuns la cea de-a III-a ediție, ASE Job & Internship FAIR 2016 se va desfășura sub forma atrei zile de prezentări ale companiilor partenere și o zi de standuri ale celor peste 20 de companii participante.

Prezentările companiilor vor avea loc pe 29, 30 și 31 martie 2016, iar în cadrul acestor

evenimente studenții au ocazia să afle nevoile specifice ale angajatorilor, criteriile de care aceștia țin cont în procesul de recrutare, dar și alte sfaturi pe care le pot aplica în propria carieră. În ceea ce privește ziua dedicată standurilor, aceasta va reuni standurile fiecărei companii partenere ce vin cu oportunități de carieră dedicate special studenților din ASE.

ASE Job & Internship FAIR 2016 se adresează, prin toate evenimentele de prezentare a companiilor și prin ziua de interacțiune directă a studenților cu angajatori, unui public țintă format din peste 10.000 de studenți ai ASE. Succesul acestui eveniment este condiționat de expunerea acestor studenți la un număr cât mai mare și o paletă cât mai diversificată a expozanților care să creeze premisele recrutării ulterioare a celor mai potriviți candidați pentru fiecare poziție disponibilă.

Mai multe detalii despre acest eveniment pot fi obţinute accesând site-ul oficial ASE Job & Internship FAIR 2016: www.jobfair.ase.ro.