A fost produs automobilul BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane

BMW Seria 3 SedanModelul BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane a părăsit linia de producţie la uzina BMW Group din München. Automobilul aniversar este cel mai recent reper din cei 40 de ani de istorie de succes a gamei BMW Seria 3.

Până în prezent, BMW Group a produs peste 14 milioane de automobile din această gamă, mai mult de jumătate dintre acestea fiind BMW Seria 3 Sedan. Producţia noului BMW Seria 3 Sedan a fost lansată recent, în luna iulie a acestui an. Automobilul-reper 10 milioane este un model BMW 320d în nuanţă Imperial Blue.

Hermann Bohrer, directorul uzinei BMW Group din München, a comentat: “Povestea de succes a gamei BMW Seria 3 a început aici, la uzina din München, iar acum a atins un punct culminant foarte special. Faptul că acest automobil-reper a fost produs la uzina noastră este o onoare deosebită pentru noi şi mă face să fiu foarte mândru de echipa mea”.

Fiind singura facilitate care a produs toate cele şase generaţii BMW Seria 3, uzina BMW Group din München este privită drept lider al tuturor celorlalte facilităţi care produc această gamă de modele. Pentru a îndeplini numeroasele cerinţe ale diferitelor generaţii, uzina a trebuit să facă faţă noilor provocări apărute de fiecare dată. Modernizarea constantă şi îmbunătăţirea sistemelor de producţie au însemnat că, în prezent, clienţii dispun de o multitudine de variante de model şi de opţiuni de echipamente şi îşi pot personaliza automobilele aproape integral în funcţie de preferinţele lor.

În prezent, uzina BMW Group din München produce 1.000 de automobile pe zi, jumătate dintre acestea fiind BMW Seria 3. Pentru a face faţă cererii ridicate, această gamă de modele este produsă şi la uzinele din Regensburg (Germania), Rosslyn (Africa de Sud) şi Tiexi (China).