club bursaPrimul club al investitorilor pe piața de capital, din București, a fost lansat la Bursa de Valori București (BVB), o platformă prin care cei care nu au cunoștințe despre bursă, dar vor să învețe, să fie ajutați „să facă primii pași pe piața de capital”, au declarat fondatorii clubului.

Clubul a fost înființat de trei tineri activi pe piața de capital, respectiv Adrian Cojocar – manager SAI Intercapital Investment Management, Raluca Ganea – COO Agile Media, și Cristi Tudorescu – specialist în analiza fundamentală și evaluări de companii.

„Printre obiectivele pe termen lung ale Investors Club București se numără: crearea unei comunități de investitori cu scopul de a suplimenta și complementa nevoia acestora de informare în domeniul pieței de capital prin schimbul de idei și opinii referitoare la piață, atât în cadrul unor întâlniri cu discuții deschise între membri cât și în cadru organizat prin seminarii interactive, care vor pune accentul pe lucruri cât mai practice și vor încuraja libera exprimare”, a declarat președintele BVB Investors Club, Raluca Ganea.

Totodată, prin intermediul acestui club se dorește promovarea investițiilor pe piața de capital și creșterea vizibilității “fenomenului” bursier, dar și încurajarea direcționării economiilor populației către investiții pe piața de capital prin plasamentele în acțiuni de la BVB. AGERPRES