A fost lansat oficial Patronatul Oamenilor de Afaceri Brăila

Patronatul Oamenilor de Afaceri (POA) Brăila, organizaţie care reuneşte o serie de oameni de afaceri prosperi din judeţ, a fost lansat oficial pe 26 iunie, în prezenţa preşedintelui Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), prof. univ.dr. Ovidiu Nicolescu.

Preşedintele Patronatului Oamenilor de Afaceri Brăila, Vasile Priceputu, a declarat că organizaţia pe care o conduce îşi propune să ajute la ridicarea nivelului de trai în Brăila şi să schimbe radical antreprenoriatul local. “Ne propunem să angajăm şi să ridicăm nivelul celor care muncesc la această dată în Brăila. Este esenţial să facem profit, pentru că acesta este scopul oricărei entităţi economice şi, bineînţeles, ca să putem plăti impozite şi taxe statului român, cu speranţa că, într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, o să-l determinăm să devină un partener real, credibil şi aş putea să spun chiar cinstit”, a declarat Priceputu.

Cu acest prilej, s-au semnat documentele de aderare a Patronatului Oamenilor de Afaceri Brăila la Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), precum şi protocolul de colaborare cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători (PTIR) din România.

“Mă bucur că la Brăila a apărut o echipă tânără, o echipă frumoasă, care sper să facă un salt foarte puternic şi să redea strălucirea Brăilei, pentru că Brăila a fost unul dintre cele mai importante porturi la Dunăre. Sute de ani, Brăila a fost un punct de referinţă, nu numai pentru Principatele Române, pentru toată această zonă a Europei. Sper ca această echipă să aibă o contribuţie la relansarea acestui oraş cu o frumoasă tradiţie istorică, cu o cultură multidimensională şi cu foarte multe realizări”, a declarat preşedintele CNIPMMR, prof. univ.dr. Ovidiu Nicolescu. AGERPRES