“A doua curbă”, de Charles Handy

a-doua-curba-charles-handy-editura-publicaPentru a merge înainte în multe aspecte ale vieţii este uneori necesar să te schimbi radical, să porneşti pe un curs nou care va fi diferit de cel existent, fiind deseori nevoie de o nouă perspectivă asupra chestiunilor familiare; o schimbare de paradigmă, cu alte cuvinte.

Charles Handy este unul dintre giganții gândirii de business contemporane, prima personalitate recompensată de Thinkers 50 cu Lifetime Achievement Award pentru impactul de lungă durată pe care l-a avut în felul în care oamenii se raportează la management, după o îndelungată carieră ca manager, profesor şi autor.

A doua curbă, cea mai recentă carte a lui, aduce în discuție regândirea rolurilor pe care le avem în viață – ca studenți, părinți, lucrători și alegători – și care ar trebui să fie obiectivele unei societăți ideale a viitorului. Provocator și atent ca întotdeauna, Charles Handy așterne pe hârtie întrebările pe care ar trebui să ni le punem cu toții și ne indică direcția unora dintre răspunsuri.

 

Puteți comanda volumul “A doua curbă”, de Charles Handy, la prețul de 39 de lei, aici