Există o multitudine de motive pentru care o companie ar trebui să sponsorizeze un hackathon.

În primul rând, vei avea acces la talente. H3-Healthcare in Hospitals Hackathon atrage o gamă largă de participanți, care sunt adesea în căutare de noi oportunități sau modalități de a colabora cu alți profesioniști. Ca partener, o companie poate avea acces la acest grup de talente și poate identifica noi angajați, parteneri sau colaboratori. Echipa RAAD, câștigătorii ediției anterioare a H3, a mai câștigat 2 competiții similare, ceea ce dovedește, încă o dată, faptul că hackathonul reprezintă un bazin de recrutare a tinerilor cu potențial și viziun

În al doilea rând, vei avea  ocazia de a-ți expune brandul. Hackathonul beneficiază de o acoperire mediatică semnificativă, atât în timpul, cât și după eveniment. Sponsorizarea poate contribui la creșterea profilului companiei și la creșterea notorietății mărcii în rândul unui public relevant și implicat.

H3-Healthcare in Hospitals Hackathon este cunoscut pentru că stimulează inovația și creativitatea. Partenerii competiției pot sprijini dezvoltarea de idei noi și inovatoare care pot fi relevante pentru afacerea sau industria în care activează.

Un alt avantaj pentru partenerii unui hackathon este networkingul: formatul cu participare fizică oferă o ocazie unică pentru profesioniști din medii diferite de a se întâlni și de a colabora. Sponsorizarea poate oferi companiei șansa de a intra în contact cu alte întreprinderi, organizații și persoane care îi împărtășesc interesele și obiectivele.

H3-Healthcare in Hospitals Hackathon se concentrează pe abordarea unor provocări precum identificarea de soluții inovatoare de transformare digitală în domeniul medical, pentru diferite patologii, dar și pentru management-ul unităților sanitare și domeniul farmaceutic. Companiile partenere se aliniază, astfel, cu valorile și misiunea acestuia, își pot demonstra angajamentul față de responsabilitatea socială și implicarea în comunitate.

Vă invităm să deveniți PARTENERI ai H3-Healthcare in Hospitals Hackathon. Aflați mai multe detalii de pe site-ul competiției. Ne puteți scrie și pe email, la ramona.topala@oamenisicompanii.ro.

 

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Partenerul științific al comunității este Asociația Română de Lingvistică Computațională – ARLC.