Ai vrea să fii milionar? Probabil că majoritatea oamenilor vor răspunde DA, deoarece… statisticile arată că foarte puțini suntem mulțumiți cu viața noastră și mulți credem că 1 milion de $ ne-ar rezolva toate problemele.

Dar ce ne dorim în realitate, nu este să devenim milionari. Ne dorim stilul de viața pe care ne imaginăm că îl au milionarii.

Bani, plimbări în locații exotice, soare, natură, veselie, timp liber, distracție, case, mașini și libertatea de a face/construi/cumpără (aproape) orice, oriunde și oricând. O situație „un pic” diferită de lupta pe care majoritatea dintre noi o ducem cu viața și problemele de zi cu zi.

Dar adevărul despre milionari este că…

 

  1. Nu toți milionarii sunt fericiți și au un stil de viața care să includă călătorii, distracție, relaxare și timp liber. De aceea unii ajung la abuz de droguri sau chiar mai rău;
  2. Sunt, cu toate astea, și milionari fericiți sau oameni care deși nu sunt încă milionari,  sunt relaxați, sănătoși, lipsiți de griji și liberi să se plimbe să se bucure de viața și să facă tot ce vor ei, unde și când vor;
  3. Există o cale sa ai tot ce au aceștia din urmă, fără să fii milionar, și toate astea muncind doar 4 ore pe săptămână.

Care este acea calea prin care poți trăi ca un milionar (din acela fericit), fără să ai milioane?

Îți povestește Tim Ferris în  4 ore – Săptămâna de lucru.

Iar în caz că ești sceptic/ă, ceea ce este normal, e bine să știi că Tim nu a scris o carte în care să vorbească tot din cărți.

Cartea se bazează pe experiențele sale reale și ale cunoscuților săi, căci în urmă cu ceva ani el a reușit să separe venitul de timp.

Astfel și-a creat un stil de viață pe care mulți l-ar numi ideal, călătorind și bucurându-se de tot ce viață are de oferit.

A trecut de la zilele de muncă de 14 ore, cu un venit anual de 40.000 de dolari, la 4 ore de muncă săptămânale, păstrând același venit anual!

Iar între timp a devenit și multi milionar, autorul mai mult carți de succes și gazda podcastului cel mai interesant și mai popular din lume, podcast în care a intervievat sute de performeri de top (oameni de afaceri, sportivi celebri, artiști, cercetători și tot așa mai departe.

 

Citește mai multe despre prima lui carte aici: https://actsipoliton.ro/blog/cum-poti-trai-ca-un-milionar-fara-a-avea-1-milion