Portalul GlobalManager.ro a creat o comunitate de oameni de afaceri, proprietari, executivi și manageri din companii cu diverse domenii de activitate, din București. Global Manager Business Community a fost lansată în octombrie 2015 și numără în prezent +360 de membri. Programul presupune participarea la un ciclu de evenimente – Global Manager Business Dinners – ale căror beneficii sunt vizibile încă de la prima ediție: networking de înaltă calitate și posibilitatea de a cunoaște parteneri de afaceri.

Atuul acestor întâlniri este numărul restrâns de participanți, ce facilitează comunicarea directă cu fiecare persoană și transmiterea persoanlizată a mesajelor, dar și flexibilitate în abodrarea unor subiecte de interes. Întâlnirile au o durată medie de 3 ore și se desfășoară în locații premium din București.

Pe lângă comunicarea directă în cadrul întâlnirilor, membrii comunității au la dispoziție portalul www.globalmanager.ro, unde sunt publicate știri de interes pentru mediul business: legislație și fiscalitate, investiții, management, resurse umane, gadget-uri și tehnologie etc.

Testimoniale ale participanților:

Sorin CurcaAm fost surprins când am primit invitația de a participa la o cină la care voi cunoaște personal 20 de potențiali parteneri din București. Am considerat extraordinară oportunitatea de a cunoaște oameni noi și de a prezenta serviciile pe care le oferim la rândul nostru. Organizarea a fost excelentă, fiecare a avut posibilitatea să vorbească despre el personal și profesional, astfel că fiecare a aflat câte ceva despre ceilalți. Cina a fost deosebită iar conversațiile dintre participanți au creat o atmosferă destinsă și relaxantă. Am plecat cu sentimentul că am câștigat câțiva posibili parteneri, poate chiar prieteni.Sorin Curcă, Piscine – Speranța Club

 

SGARBURA_Alexandru_AN

Vă mulțumesc pentru invitația la Global Manager Business Dinner și vă felicit pentru modul exemplar în care a fost organizată. – Alexandru Sgarbura, RSI Electro SRL