Global Manager Business Cocktail a reunit pe 20 februarie, la Hotel Pullman în București, 250 de participanți, owneri și manageri din toate domeniile de activitate, din companii românești și multinaționale, pentru o sesiune de networking de înaltă calitate.

Organizat de Oameni și Companii, Global Manager Business Cocktail este un eveniment cu tradiție în comunitatea de business și reprezintă o reală oportunitate de a stabili contacte noi sau de a relua colaborări mai vechi. Din 2012, 33 de întâlniri au fost organizate la nivel national și regional, pentru membrii comunității Global Manager.

Comunitatea Global Manager România reunește peste 3.000 de antreprenori și executivi, reprezentând companii românești și multinaționale. Membrii comunității se întâlnesc periodic în București, Iași, Bacău, Galați, Constanța, Brașov, Tg. Mureș, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare.

Întâlnirea de la București a fost posibilă cu sprijinul partenerilor: ING Bank, Vertical Entertainment, Avia Motors, Five’s, Farmexpert, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate, Unifarm, Up România, Focality, Dent Estet, Crama Hermeziu, Școala de muzică Boem Club, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comerț și Industrie Iași, ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii.