De la an la an, compania producătoare de cărămidă şi soluţii ceramice pentru construcţii Brikston îşi înteţeşte eforturile de dezvoltare şi inovaţie. Aceasta investeşte constant în cercetarea pieţei şi nevoilor consumatorilor şi în certificarea produselor pe care le comercializează. Astfel, în fiecare an, firma anunţă lansarea pe piaţă a noi materiale de construcţie şi amenajare interioară şi exterioară.

„Obiectivul nostru principal vizează satisfacţia clienţilor, care ne recompensează eforturile de dezvoltare prin votul de încredere acordat de fiecare dată când aleg produsele Brikston. Ne dorim să păstrăm standardele de calitate cu care ne-am obişnuit consumatorii şi, în plus, să oferim soluţii complete pentru construcţia unei locuinţe. În prezent, ne mândrim cu faptul că, pe piaţa de profil din România, Brikston este compania care oferă o gamă diversă de soluţii, de la blocuri ceramice la coşuri de fum şi produse pentru amenajări interioare”, menționează reprezentații companiei.

Anul acesta, Brikston a anunţat lansarea a două produse noi, buiandrugul prefabricat Leier tip MDA, respectiv coşurile de fum Leier. Primul dintre acestea, buiandrugul cu manta ceramică, este utilizat pentru zidăria clasică. Acesta reprezintă elementul sub formă de grindă, pentru lucrări de zidarie, situat deasupra golurilor din pereţii de zidărie, care preia încărcările gravitaţionale superioare acestora.

Printre avantajele produsului se numără izolarea termică eficientă, uşurinţa de punere în operă şi de integrare în sistemele de zidărie şi eliminarea lucrărilor de confare, armare, turnare şi decofrare, specifice buiandrugilor clasici.

Cel de-al doilea produs pe care Brikston îl comercializează începând cu acest an, coşul de fum Leier, vine în două variante: LSK şi Smart. Este important de reţinut faptul că acesta este un sistem profesional de coş de fum, certificat, care vine împreună cu o garanţie de 33 de ani. De asemenea, coşul Leier este destinat locuinţelor familiale, întrucât este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, cel mai mic coş disponibil ocupând doar 0.1 m2 din spaţiul util al unei încăperi.

Un alt avantaj al coşurilor de fum Leier îl reprezintă faptul că sunt termoizolate, asigurând astfel un tiraj optim al gazelor produse de arderea combustibililor. Nu în ultimul rând, sistemele de coşuri de fum se disting prin faptul că oferă o libertate deplină de alegere în privinţa combustibilului, fiind potrivite pentru focare deschise, sobe de teracotă, şeminee, sobe sau cazane de diferite tipuri şi puteri.

2016 a fost a fost un an productiv pentru compania Brikston, în care şi-a diversificat potofoliul. Totodată, fiind un business cu un accent pronunţat pe resursa umană, a profitat de acest an pentru a-şi mări echipa de specialişti şi de a-i sprijini în dezvoltarea personală şi profesională pe toţi angajaţii săi. În cadrul firmei, training-urile şi cursurile, atât interne, cât şi externe, sunt pe ordinea de zi a priorităţilor. Astfel, fiecare nou angajat participă la un program de inducţie, în care face cunoştinţă cu valorile şi departamentele companiei. Dezvoltarea continuă a companiei Brikston se datorează în bună măsură şi atenţiei acordate dezvoltării angajaţilor şi accentul pronunţat pe latura umană.

BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS S.A. 
Calea Chişinăului 176, Iaşi 700180, România
T: +40 232 200 200, F: +40232 231 538
E: office@brikston.rowww.brikston.ro