Polaris MedicalTudor Socea, fondatorul spitalului de recuperare medicală Polaris Medical, deschis în august 2015 la Cluj-Napoca, anunță un plan de investiţii de peste 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea businessului în următorii cinci ani.

„Ne gândim la un centru de îngrijire pentru vârstnici, construit în apropierea spitalului (…). Avem în vedere în următorii ani şi investiţii într-un centru de dezvoltare şi cercetare, precum şi în alte module complementare cu recuperarea medicală, iar din 2017 vom începe lucrările la un nou corp de clădire unde se vor acoperi serviciile de recuperare pediatrică“, a spus pentru Ziarul Financiar Tudor Socea.

De altfel, Polaris Medical a demarat deja un proiect de extindere a bazei de tratament unde pacienţii beneficiază de servicii precum gimnastică medicală, electroterapie sau hidroterapie pentru a se recupera şi care în prezent a ajuns la capacitate maximă.

Polaris Medical a spitalizat, de la deschidere şi până în prezent, mai mult de 550 de pacienţi, iar până la finalul acestui an Tudor Socea susţine că unitatea va atinge pragul de 3,5 miloane de euro cifră de afaceri.