PPC-Ploiesti-1Oameni și Companii, inițiatorul celui mai extins program de business networking din România – PremiumPeople Cocktail, a reușit să reunească joi, 15 octombrie, membrii comunității de afaceri locale din Prahova și județele limitrofe, pentru o seară dedicată realizări de noi conexiuni sau reluării unor discuții mai vechi.

A fost o seară specială organizată cu suportul partenerilor Vodafone, Emag, Proleasing Motors, Brikston Construction Solutions, Farmexpert, Regina Maria, Art Georgies, IPM Partners și Stenota și cu implicarea Cluburilor Rotary și Lyons din Ploiești.

PremiumPeople Business Cocktail se derulează din anul 2012 și se adresează managerilor din toate domeniile de activitate. Scopul programului este exclusiv promovarea naţională şi realizarea de contacte de afaceri. Cele 16 ediții organizate până în prezent au adus în program peste 2.250 manageri și persoane de decizie din companii românești și multinaționale.

În anul 2015 PPBC s-a desfășurat deja la Iași, Suceava – Botoșani, Cluj, Timișoara – Arad, Constanța, București și Brașov. Pentru această toamnă programul continuă cu întâlnirea de la Tg. Mureș din 12 noiembrie, unde se vor reuni comunitățile de afaceri din Mureș, Sibiu, Covasna și Brașov.

PPC-Ploiesti-2