UP România: voucherul de vacanță și tichetul social, soluții smart pentru un management de succes

Soluțiile UP România, voucherul de vacanță și tichetul social, stimulează comerțul și turismul local, sistemul este fiscalizat 100%, oferă transparență totală, logistică simplificată, raportare cu precizie a utilizării fondurilor instituției, iar beneficiarii au libertate de utilizare și vor fi mereu multumiți.

Sunt doar câteva dintre avantajele celor două soluții smart, prezentate de Ștefan Budulan, Country Sales Manager, UP România (f0t0), în cadrul Galei Administratie.ro (ediția a XIII-a), eveniment organizat de Oameni și Companii, joi, 12 octombrie, la Ramada Bucharest Parc.

Potrivit lui Budulan, voucherul de vacanță (Up Cheque Vacances) a fost special creat pentru vacanțele angajaților din instituțiile publice și reprezintă, practic, ”un concediu binemeritat pentru toți angajații bugetari”. Presupune 1.450 lei/salariat, în perioada octombrie 2017- noiembrie 2018. Se folosesc pentru servicii turistice pe teritoriul României, având cea mai mare rețea de agenții și unități turistice partenere.

Printre avantajele instituției se numără: achiziție simplă (SEAP cod CPV distinct), simplu de distribuit: tichete în carnete individuale, imprimare nume/prenume, CNP. Beneficiile salariatului: chiar are concediu, există un portal dedicat pentru alegerea unității de cazare, acces rapid și simplu, și de pe telefon, poate face recomandări pentru locația favorită, are oferte speciale și reduceri la partenerii UP România, se pot folosi în agenții de turism sau la hoteluri, pensiuni, unități de tratament balnear partenere.

Tichetul social (Up Cheque de Services) pentru managementul asistenței sociale și al stimulentelor cu caracter social se acordă sub formă de ajutoare pentru persoane cu venituri mici / pensionari, sub formă de indemnizații pentru persoane cu handicap grav, ajutoare de urgență (accidente, calamități etc.), premii pentru 50 de ani de la căsătorie, cantină social, stimulente pentru elevi și studenți. Avantajele instituției care le acordă se referă la faptul că garantează utilizarea fondurilor alocate, gestiunea este simplă și eficientă, susține activ comerțul local de proximitate, oferă vizibilitate angajamentului luat.

Avantajele beneficiarilor: este o soluție imediată la nevoi urgente, câștig de autonomie, datorită libertății de utilizare, o putere de cumpărare suplimentară, o modalitate de reabilitare social, rețeaua unde se pot folosi este foarte variată. De asemenea, aceasta poata fi adaptată tipului de program social în desfașurare: alimentație, produse de igienă, produse farmaceutice și aparatură medicală, consultații medicale de specialitate, îmbrăcăminte și încalțăminte, rechizite, articole pentru școală, materiale de construcții, alte domenii diverse.

Peste 30 de instituții din administrație și-au prezentat cele mai interesante proiecte realizate în 2017, în cadrul Galei Administratie.ro.