Stefanini România dă startul unui nou program de internship

În septembrie 2018, compania Stefanini România lansează un nou program de internship ce își propune să convingă toți tinerii pasionați de tehnologie să se înscrie, pentru a avea șansa de a-și începe cariera într-o companie multinațională.

Procesul de recrutare va fi unul dinamic, plin de provocări, în cadrul căruia cei interesați vor dezvolta proiecte practice de echipă. Pe tot parcursul activităților tinerii vor avea mentori care să îi ajute și să îi îndrume. Astfel, participanții vor putea învăța o mulțime de lucruri noi chiar înainte de începerea internshipului propriu zis.

Pentru înscriere, doritorii sunt rugați să își trimită CV-ul, până pe 23 iulie, la adresa  recruitmentemea@stefanini.com. Între 23 iulie și 10 august, cei înscriși vor fi invitați la sediul Stefanini pentru un scurt test tehnic și o discuție face to face cu un coleg din echipa de recrutare și manager-ul care se ocupă de programul de Internship. Următorea etapă va avea loc pe 13 august, când candidații vor fi invitați la un eveniment special – prima zi de Stefanini IT Marathon. Participanții vor afla mai multe lucruri despre companie și despre programul de internship, urmând apoi să fie împărțiți în mai multe grupe în funcție de tehnologiile pe care le stăpânesc cel mai bine. Fiecare grupă va trebui să dezvolte un proiect și va fi susținută de un mentor dedicat care să îi ajute și să le ofere feedback. Trei zile mai târziu, pe 16 august, începe a doua zi de IT Marathon. Echipele vor fi chemate ca să își prezinte proiectele, iar apoi să fie evaluate în baza acestora. În final, pe 15 septembrie, cei selectați în urma acestui proces vor începe internshipul plătit, la sediul Stefanini din București.