Ștefan Stavrositu este noul director național de vânzări al Groupama Asigurări

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieţei locale de asigurări, a anunțat numirea lui Ștefan Stavrositu în poziția de director național de vânzări. Acesta are o experiență de 20 de ani în asigurări, coordonând anterior activitățile de vânzări ale Eurolife și NN Asigurări de Viață. Din noua poziție, Ștefan Stavrositu va dezvolta și coordona activitatea de vânzări a Groupama prin rețea proprie, brokeri, leasing și parteneriate strategice.

„Numirea lui Ștefan vine în completarea unei expertize și viziuni deja puternice pe zona asigurărilor non-viață. Am convingerea că dimensiunea sa internațională, alături de experiența sa în zona asigurărilor de viață, va completa echipa noastră de management și va contribui la dezvoltarea asigurărilor de persoane, pentru noi un obiectiv important”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurări.

Ștefan Stavrositu, cu o experiență de 20 de ani în asigurări, este licențiat în International Business & Economics la Academia de Studii Economice din București. De asemenea, este certificat în Sales & Marketing Management în cadrul The Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) și în Business Management la CODECS.

Ștefan Stavrositu va prelua această poziție de la Julien Ramillion, care, după patru ani în cadrul Groupama România, se va îndrepta către o altă poziție la nivelul grupului Groupama.