Producător de software TRANSART încheie 2017 cu peste 3,2 milioane euro și 76 clienți noi

Transart, producător de software de business din România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3.2 milioane euro, 76 clienți noi și peste 1300 clienți activi. Transart continuă să fie lider în România pe SFA (Sales Force Automation) și Retail Execution – cu aplicația mobilă HERMES, și principalul furnizor de aplicații software (ERP + SFA + WMS + BI) pentru companiile cu activitate de distribuție.

„2017 a fost un an de creștere și consolidare pentru Transart, cu noi implementări ERP de referință la clienți care desfășoară activități de distribuție, comerț și producție. Pe divizia SFA & Retail Execution, în care tradițional clienții noștri veneau din FMCG și Farma, anul 2017 a consfințit diversificarea pieței țintă, mai multe proiecte majore venind pe segmentul tehnic – producători și importatori de materiale de construcții și pentru instalații”, a declarat Marius Iurian, Managing Partner Transart.

Totodată, compania a semnat sau a prelungit parteneriate strategice cu lideri mondiali în domeniul inovației și tehnologiei (Microsoft, Qlik, Tableau) pentru a se asigura că oferă clienților luții avansate tehnologic care pot susține dezvoltarea funcțională a sistemului integrat și păstrarea unor prețuri adaptate mediului de afaceri din România.

„Pășim în 2018 cu optimism, peste 12 clienți noi alăturându-se în prima luna a noului an. Ne așteptăm ca în 2018 tot mai mulți clienți ce au ca obiect de activitate distribuție, retail și chiar o unitate proprie de producție să aleagă soluții software de la Transart. Ne așteptăm la creștere semnificativă și pe zona de Business Intelligence, iar pe zona de SFA & Retail Execution sperăm să găsim formula potrivită pentru o extindere mai consistentă a prezenței noastre pe piața externă”, a mai declarat Marius Iurian.