“Primele 20 de ore – Cum să înveți orice repede”, de Josh Kaufman

Ce-ar fi dacă ați putea să învățaţi bazele oricărei abilități noi în cel mult 20 de ore?

Cercetările sugerează că e nevoie de 10 000 de ore pentru deprinde o nouă abilitate și pentru a deveni expert, iar primele ore sunt întotdeauna cele mai frustrante. Acesta este motivul pentru care este atât de greu să învățați o limbă străină, să cântați la un instrument, să jucați golf sau să faceți fotografii extraordinare.

Josh Kaufman oferă o soluție mai bună. Abordarea sa sistematică pentru deprinderea rapidă de abilități vă arată cum să descompuneți abilitățile de bază, să maximizați practica productivă și să eliminați barierele de învățare comune. În doar 20 de ore de practică deliberată și concentrată, puteți să învățați noțiunile de bază în timp record… și să vă distrați mai mult pe parcurs.

Primele 20 de ore împarte procesul de învățare în pași simpli și eficienți, cu exemple practice. După ce vei înțelege principiile expuse în această carte, e foarte posibil să progresezi cu proiectul acela pe care-l amâni de atâta timp!

Josh Kaufman e autorul cărții The Personal MBA și e unul dintre cei mai importanți 100 de autori de cărți de afaceri din lume și a fost plasat de Amazon.com pe primul loc în topul scriitorilor de bestselleruri din domeniul afacerilor și al finanțelor. Cercetările lui Josh au fost prezentate de The New York Times, BBC, The Wall Street Journal, The Fortune, Forbes, Time, Business Week, Wired şi CNN. Josh a ținut discursuri la Universitatea Stanford, la Google și la IBM.

Puteți comanda volumul “Primele 20 de ore – Cum să înveți orice repede”, de Josh Kaufman, aici