Premium Leasing devine Țiriac Operating Lease și se îndreaptă spre clienţii care necesită flote medii spre mici

Compania Premium Leasing, care oferă servicii de leasing operațional și administrare de flote, își schimbă denumirea în Țiriac Operating Lease pentru a sublinia apartenența la Grupul Țiriac și respectarea valorilor acestuia.

Cu o experienţă de 14 ani în furnizarea de servicii de leasing operaţional şi management de flote, Țiriac Operating Lease este o companie 100% antreprenorială. Odată cu schimbarea identităţii vizuale a companiei, clienţii pot accesa o nouă platforma online, http://www.topl.ro, unde se regăsesc informaţii despre beneficiile serviciilor de leasing operaţional şi pot fi solicitate oferte personalizate.

„Deşi încă de la început standardele înalte în livrarea serviciilor specifice pieţei pe care activăm au reprezentat fundaţia tuturor acţiunilor noastre, în 2017 a venit momentul de a ne prezenta sub un nume sinonim cu principiile noastre. Preluarea numelui Țiriac confirmă apartenenţa companiei la un grup puternic, Grupul Țiriac, cu o istorie îndelungată şi cu realizări notabile în industrii precum auto, servicii financiare, imobiliare sau energie. În plus, este un garant al implicării noastre constante şi al devotamentului demonstrat în fiecare zi pentru bunăstarea şi confortul partenerilor noştri”, a declarat Bogdan Nestor, director executiv Țiriac Operating Lease.

Pentru anul 2017, compania vizează o majorare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% faţă de 2017, până la valoarea de 11 milioane de euro şi administrarea unui număr de 2.500 de autovehicule, în creştere cu 20% faţă de anul 2016.

Totodată, Țiriac Operating Lease îşi propune să se adreseze clienţilor care necesită flote medii spre mici, de 15-20 de autovehicule, cărora să le furnizeze servicii personalizate şi flexibile pentru optimizarea afacerilor acestora.

259 Total Views 1 Views Today