MOL România vrea să ajungă la 100 de staţii Fresh Corner în acest an şi să deschidă prima staţie de încărcare pentru maşini electrice

Grupul petrolier ungar MOL a ajuns la un număr de 65 de benzinării Fresh Corner în România şi vrea să ajungă la 100 până la sfârşitul acestui an, a declarat miercuri, într-o întâlnire cu presa, Lars Höglund, vice-preşedinte senior al Grupului MOL, responsabil de segmentul retail, acesta subliniind totodată că ”în cel mai scurt timp posibil” va fi inaugurată în România prima staţie de încărcare pentru maşini electrice.

”Conceptul Fresh Corner are un impact pozitiv în rezultatele financiare ale grupului, iar România este o piaţă cheie pentru Grupul MOL. Sunt 65 de benzinării Fresh Corner în România şi vrem să deschidem 100 în total în acest an. Şapte benzinării au bucătărie proprie. De asemenea, până în 2021, vom avea 750 de staţii Fresh Corner în regiune, din care 150-200 în România”, a declarat miercuri Lars Höglund, vice-preşedinte senior al Grupului MOL, responsabil de segmentul retail, precizând că numărul pentru România s-ar putea modifica în funcţie de dinamica pieţei.

Materialul integral este disponibil pe News.ro.