“Irezistibil – Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei”, de Adam Alter

Petrecem o medie de trei ore pe zi pe smartphone-uri. De două ori mai mult decât vrem să credem. Ne verificăm mailurile mult prea des. Instagram, Facebook, Twitter au un flux nesfârșit. Netflix trece automat la următorul episod. Tinder își încurajează utilizatorii să tot dea din degete pentru a descoperi alternative mai bune. Bine ați venit în era dependenței comportamentale!

Când sunt mii de indivizi de cealaltă parte a ecranelor a căror singură preocupare profesională e să ne distrugă autocontrolul, primul pas e să conștientizăm dependența de tehnologie sau internet și problemele aferente: stres, depresie, insomnie.

Adam Alter explică în Irezistibil cum se crează în ziua de azi o experiență care împinge la dependență, cum putem utiliza tehnologia în beneficiul nostru, și ne oferă soluții prin care să combatem efectele nocive ale unei dependențe tehnologice asupra bunăstării noastre și a copiilor noștri. Recomandată în special părinților și profesorilor, marketerilor interesați de psihologia umană, oricui îi pasă de wellbeing și tehnologie, precum și celor care doresc să fie mai productivi.

În această carte revoluționară, Adam Alter urmărește ascensiunea dependenței comportamentale și explică motivele pentru care multe dintre produsele contemporane sunt irezistibile. Chiar dacă  aceste produse miraculoase elimină distanțele care îi separă pe oameni, magnetismul lor extraordinar și, uneori, nociv nu este întâmplător.

Puteți achiziționa volumul “Irezistibil – Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei”, de Adam Alter, la prețul de 49 de lei, aici.

Citiți un fragment

796 Total Views 1 Views Today