“Intuiția”, de Bernadette Jiwa

Ce au în comun Starbucks, Instagram, GoPro, Facebook și Lululemon? Modul în care au pornit toate: nu în urma unor sesiuni intense de brainstorming, cât în urma unei intuiții legate de o nevoie care nu era deservită.

În Intuiția, Bernadette Jiwa îți arată cum să controlezi puterea intuiției proprii, oferindu‑ți instrumentele necesare pentru a avea un simț de observație mai dezvoltat și pentru a învăța cum să recunoști oportunitățile pe care alții le ratează, pentru a ajunge să creezi ceva ce lumea așteaptă de la tine.

Bernadette Jiwa este una dintre cele mai cunoscute personalități din domeniul consultanței privind rolul poveștilor în afaceri, al inovației și al marketingului. Blogul ei, The Story of Telling, este votat constant în topul celor mai bune bloguri din lume, fiind chiar unul dintre puținele bloguri pe care Seth Godin declară că le citește.

Plină de povești de succes, exerciții de introspecție și sugestii de luat notițe, Intuiția este un ghid indispensabil care te va ajuta să îți dezvolți potențialul unic și să îți descoperi ideile câștigătoare.

Puteți comanda volumul “Intuiția”, de Bernadette Jiwa, aici

Citiți un fragment