IAA YP organizează petrecerea specialiștilor din marcomm

IAA Young Professionals organizează în data de 27 iulie, la Tete A Tete Herăstrău, petrecerea The Perfect Summer Mess, destinată oamenilor din marketing și comunicare. The perfect Summer Mess reunește persoane din marcomm care ocupă poziții de la juniori, până la manageri generali în scopul de a facilita comunicarea dintre aceștia pentru a crea o comunitate de specialiști unită.

În cadrul evenimentului, invitații au ocazia să lase la intrare rolul pe care îl ocupă zi de zi la birou pentru a experimenta ceva nou. Ei vor putea alege între rolurile de: Fruity executive, Exotic creative, Sour manager, Sweet intern, Workaholic account sau  Fearless PR.

“Nu de puține ori am auzit despre idei excelente sau colaborari fructuoase care s-au născut în cadre informale. Ne propunem ca prin deja tradiționala petrecere de vară marca IAA YP să creem un astfel de cadru informal în care tinerii profesioniști să poată socializa între ei, dar și cu seniorii din marcomm, să se distreze și să se bucure împreună. Conceptul este unul ofertant, iar activările vor strâni interacțiunea și voia bună”, spune Iulia Niculaie, președinte IAA Young Professionals

IAA YP este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

516 Total Views 3 Views Today