Grand Cinema & More te invită la o celebrare a iubirii, pe muzica lui André Rieu

André Rieu, artistul care a adus muzica clasică în fața publicului larg, poate fi urmărit în concert pe ecranele Grand Cinema & More, în weekendul 28 – 29 iulie. Cu susținerea unor cunoscuți muzicieni, dar și a celebrei orchestre Johann Strauss, André Rieu invită publicul la o celebrare a iubirii în cadrul spectacolului Amore – My Tribute to Love.

Anual, faimosul violonist se întoarce pe scena orașului său natal, Maastricht, pentru unul dintre cele mai însuflețite concerte. Cei 60 de muzicieni care alcătuiesc orchestra Johann Strauss, soprane, tenori și invitați speciali sunt aduși împreună de artist în decorul pieței medievale a orașului, transformând reprezentația în cel mai așteptat și apreciat spectacol al fiecărui an.

În 2018, tema aleasă este iubirea, cea pe care artistul o poartă familiei lui, dar și orchestrei alături de care concertează de peste 30 de ani. În cadrul spectacolului, publicul din cinematografe va avea ocazia să asculte cele mai recente piese lansate de artist pe albumul Amore, care cuprinde reinterpretări ale unor melodii de dragoste din repertoriul muzicii clasice sau din folclorul internațional.

În ambele seri de reprezentații, transmisiunea va cuprinde și filmări exclusive pentru publicul din cinematografe – interviuri cu fanii prezenți în fața scenei, dar și filmări cu André Rieu la finalul concertului.

Biletele sunt disponibile în cinematograf, dar și online pe www.grandentertainment.ro.