Global Print: soluții complete pentru standuri POSM Display și Ambalaje Premium

Pe o piață permanent conectată la progresul inovației tehnologice cum este piața produselor tipografice, numai o integrare completă a soluțiilor tehnice de ultimă oră și a soluțiilor software de înaltă performață pot conduce la obținerea de produse cu adevărat conforme celor mai înalte standarde. Accesul la echipamente și software de ultimă generație permite eliminarea pierderilor de material, de timp și eficientizarea tuturor etapelor de producție cu impact asupra costurilor, pentru ca în final să fie obținute prețuri competitive față de soluțiile mai vechi.

Compania Global Print, unul din liderii industriei tipografice din România, a investit consistent în ultimii ani în achiziția de echipamente și software noi și ultra-performante, pentru a la oferi clienților produse la cel mai înalt standard de calitate, obținute în urma unor procese certificate internațional.

Global Print lucrează în momentul de față cu versiunea completă a softului ESKO ARTIOSCAD 3D MODELING SOLUTION, dedicat proiectării de ambalaje și standuri / display, soft care oferă o serie de avantaje și soluții tehnice greu de egalat.

 

Formatele atipice nu mai necesită timpi mari de execuție și costuri suplimentare

În primul rând, softul permite importarea unei game foarte largi de fișiere 3D, aspect foarte important, deoarece pe baza dimensiunilor tridimensionale ale obiectelor se pot genera ambalaje individuale și ulterior ambalaje colective, ce vor îmbrăca perfect produsul. Luând ca exemplu o sticlă de bautură de lux cu forme atipice, provocarea va fi aceea de a crea ranforsările interioare perfect adaptate formei sticlei, iar soluțiile software de ultimă oră permit această performață.

O altă aplicație extrem de utilă este realizarea de standuri display (formate POS, POSM, POP): odată importat fișierul 3D al sticlelor, cutiilor, pachetelor (ori alte obiecte care se doresc a fi reproduse), se poate realiza un stand perfect adaptat.

Atât fișierele grafice ale ambalajelor individuale și ambalajelor colective, cât și cele ale standurilor POSM Display (Point Of Sales Material Display) pot fi vizualizate de către beneficiari atât în format 2D, cât și 3D dynamic, fiind eliminată astfel necesitatea realizării de mostre, ce implică pierderi importante de timp și adăugarea de costuri suplimentare.

În plus, oferindu-se sub formă de animație grafică instrucțiunile de montaj / formare a ambalajelor, acestea vor putea fi transportate către beneficiar neformate și instalate ulterior la locația dorită.

 

 

Eroarea umană este eliminată aproape complet, durata realizării proiectelor scade

Folosirea softului ESKO ARTIOSCAD 3D MODELING SOLUTION elimină în mare măsură eroarea umană, datorită modului inteligent de verificare și ajustare automata a dimensiunilor introduse de către graficienii proiectanți. Fiind vorba de un soft conceput și dezvoltat special pentru astfel de produse, acesta calculează la fiecare pliere cât anume trebuie compensat în funcție de dimensiunile cartonului și elimină problemele care pot apărea în astfel de cazuri: curbura capacului unei cutii, crăpături pe muchiile unui POSM, etc.

Pentru beneficiar, foarte important este faptul că scade dramatic durata realizării proiectelor. Conform practicilor de până acum din industria printurilor speciale și de mari dimensiuni, realizarea unui proiect implica munca de circa 1-2 săptămâni a unui proiectant care lucra cu soft-uri clascie. Global Print a rezolvat această problemă lucrând cu softuri special concepute și dezvoltate pentru așa ceva, ceea ce duce la reducerea cu 80-90% a timpilor de lucru și execuție, precum și la eliminarea riscurilor de eroare.

De asemenea, alte avantaje extrem de importante a folosirii softului ESKO ARTIOSCAD 3D MODELING SOLUTION sunt calcularea exactă a necesarului de materiale și a costurilor implicate în procesul de producție, realizarea de ambalaje cu forme speciale, deosebit de creative și mai ales la un nivel calitativ premium, datorită închiderilor perfecte și ranforsărilor interioare, ce permit poziționarea fermă a produselor.

În exclusivitate pe piața din România, Compania Global Print beneficiază de full suport din partea celor mai pregătiți specialiști world wide, inclusiv a inginerilor belgieni de la Gent implicați în dezvoltarea softului.

 

Pentru a intra în contact cu echipa Global Print și a afla cum poate veni aceasta în sprijinul proiectelor dvs.: