Conferinta #WebBiz 2017 “Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online” va avea loc pe 27 septembrie la Camera de Comert si Industrie Iasi

Camera de Comert si Industrie Iasi, in calitate de partener al evenimentului, va invita sa participati la a doua editie a Conferintei #WebBiz – „Dezvoltarea afacerilor de succes in mediul online”, organizata de agentia MB Event. Conferinta se adreseaza atat reprezentantilor mediului de afaceri, cat si specialistilor din mediul online si reprezinta un eveniment complex de crestere si dezvoltare a afacerilor in mediul online.

Specialisti de top vor impartasi tendinte  si strategii de succes in cadrul sectiunilor: branding si design, comunicare si PR, e-commerce, marketing online, online si social media. In cadrul seminariilor interactive, workshop-urilor si studiilor de caz, vor fi prezentate instrumente pentru dezvoltarea afacerilor in mediul online: tehnici, strategii, solutii, tendinte care sa stimuleze, sa inspire si sa dezvolte profesional participantii.

Detalii privind agenda evenimentului si inscrieri: www.mbevent.ro/agenda-conferinta-webbiz-2017/

226 Total Views 1 Views Today