Compania Transavia participă pentru a cincea oară consecutiv la Anuga, cel mai important târg internațional din industria agroalimentară

Transavia, liderul pieței locale de carne de pui, participă zilele acestea la o nouă ediție a târgului Anuga, cel mai important eveniment dedicat industriei agroalimentare la nivel global.

Evenimentul care se desfăşoară o dată la doi ani la Köln a debutat pe 7 octombrie, reunind peste 7.400 de expozanți din întreaga lume și mai mult de 160.000 de vizitatori. Fiind unul dintre cei mai mari exportatori din România, Transavia participă pentru a cincea oară consecutiv la târgul Anuga, cu stand propriu, alături de cei mai importanți producători la nivel mondial.

Prezența la târgul Anuga este o tradiție de mulți ani pentru Transavia, iar strategia de dezvoltare pe piața de export presupune și participarea la târguri și expoziții internaționale de profil, în contextul în care peste 25% din producția realizată anual de companie ajunge în mai multe țări europene.

Prezența din acest an este deosebită, compania investind într-un concept atipic de stand propriu, puternic diferențiator: Natural Taste from the Mystic Transylvania. Conceptul introduce ideea de pui crescut cu grijă în Transilvania, în fermele proprii.

„Participarea la târgul Anuga este o reconfirmare a activității pe care o realizăm de  mai bine de 26 de ani și a produselor noastre. Pentru a menține de fiecare dată cele mai înalte standarde, realizăm investiții constante în tehnologii moderne, care să faciliteze și fluidizeze procesul de producție. Astfel, ne respectăm promisiunea făcută către consumatorii de pretutindeni, Well Made in Romania, acum și mai puternic exprimată de noua comunicare sintetizată prin iconurile diferențiatoare, precum Siguranță asumată de familia fondatoare”, declară Ioan Popa, președintele Grupului Transavia.

Transavia este unul dintre cele mai reputate business-uri de familie românești, cu o experiență de peste 26 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. În prezent, Transavia are peste 2000 de angajați, 24 ferme de creștere a păsărilor și 4 ferme de producție vegetală, o fabrică de nutrețuri combinate, 3 abatoare performante de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii. Peste 25% la sută din producția anuală a companiei merge pe piața de export, în mai multe țări europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania și Croația.