Compania Melior Cras: premiul pentru “CRM – Proiectul anului 2016”

Compania românească Melior Cras, specializată în implementarea de soluții de tip xRM (”any Relationship Management”) și soluții de raportare, a fost recent recompensată pentru activitatea sa printr-un premiu special, acordat de CAS Software AG, compania care oferă cel mai popular produs de tip xRM, pe piața germană a companiilor mijlocii.

Premiul, de referință pentru piața europeană de servicii IT, este oferit anual de CAS Software AG pentru un proiect prin care s-au scos în evidență caracteristicile deosebite ale unui produs și bunele practici de implementare ale partenerului. Anul acesta, premiul a fost acordat pentru proiectul ”Leviatan”, care a avut ca obiectiv principal managementul activității de ofertare și managementul proiectelor de servicii oferite de companie. În cadrul proiectului s-au folosit multe din funcționalitățile de management de proiecte, oferite de CAS xRM, atât management operațional, cât și financiar.Leviatan e o companie antreprenorială românească, ce oferă soluții complete de servicii de proiectare și construcții, de la idee până la execuție,bazată pe oameni cu viziune, privind organizarea internă și optimizarea proceselor, care își doresc să ofere cele mai înalte standarde de calitate clienților lor.

Acordarea acestei distincții companiei Melior Cras este cu atât mai importantă cu cât CAS Software AG este un ”veteran” pe piața IT, la nivel global, având o prezență de peste 30 de ani, în  peste 40 de țări, localizări în 11 limbi (între care și limba română) și peste 200 de parteneri de implementare.  Soluțiile CAS sunt folosite, în prezent, de peste 300.000 de utilizatori, în proiecte de dimensiuni variate, de la 3, la peste 1.000 de utilizatori.

Melior Cras, parte a grupului de firme Focality, se poate lăuda cu soluții tehnice la standard înalte, folosind o platformă completă de management al relatiilor, cu orice tip de entități. Pe lângă managementul clienților/furnizorilor/angajaților, platforma include și module foarte puternice de management al proiectelor, gestiunea activității de suport și helpdesk, modelare a proceselor etc. Melior Cras este partener certificat CAS și este în proces de dezvoltare a unei rețele de parteneri de vânzare pentru produsele CAS.

La decernarea premiului, Melior Cras a fost reprezentată de Ioana Răzvan (foto), Managing Partner, care se poate lăuda cu o experiență de 15 ani pe piața soluțiilor de afaceri (ERP, CRM, BI). Ioana Răzvan a colaborat cu companii relevante de pe piața din România, atât locale (SIVECO România), cât și multinaționale (SAP, Microsoft), participand inclusiv în proiecte de localizare a noi produse pentru piata locală (SAP All-in-One).

 

251 Total Views 3 Views Today