Compania Endava se dezvoltă la Iaşi, țintind să ajungă la 700 de angajați în 2020

Una dintre cele mai mari companii de software din România intenţionează să se dezvolte la Iaşi, în următorii trei ani urmând ca numărul angajaţilor acesteia să fie de aproximativ 700 persoane. Reprezentanţii companiei de software Endava au inaugurat pe 13 septembrie cel de-al doilea sediu în cadrul ansamblului rezidenţial Palas, ocazie cu care au declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că numărul angajaţilor va creşte de la 430, cât sunt în prezent, la peste 700, în 2020.

“Compania a deschis centrul de livrare din Iaşi în 2007 şi a investit constant în dezvoltarea următoarelor generaţii de profesionişti, prin programe pentru juniori precum ‘Graduates’ şi ‘Internship’. Specializările pe care compania doreşte să le acopere prin atragerea de noi talente în 2017 sunt Java, .NET, Mobile şi testare. Clienţii pentru care specialiştii în IT derulează proiecte sunt companii de top din domeniul financiar, asigurărilor, telecomunicaţiilor, media şi tehnologie, şi retail”, a declarat Roxana Leatu, Delivery Manager al Centrului de Livrare al companiei din Iaşi

Potrivit sursei citate, firma de software asigură dezvoltarea continuă a angajaţilor săi printr-un program integrat de Career Development, care presupune accesul la oportunităţi de învăţare, dar şi oportunităţi ce se datorează diversităţii de proiecte şi a experienţei dobândite în cadrul acestora.

Compania, care la nivel naţional are peste 2.300 de angajaţi, a avut în ultimul an o creştere de peste 20% a personalului, fapt care o clasează pe locul trei într-un top al companiilor de software din România, publicat recent de Ziarul Financiar.

“Ne concentrăm pe a contribui la succesul clienţilor noştri şi a crea condiţiile pentru ca oamenii noştri să se dezvolte şi să-şi atingă potenţialul. Cultura noastră reprezintă un factor cheie în performanţa financiară a companiei şi ne situăm pe o traiectorie de creştere la nivel internaţional, cât şi pe pieţele locale. Evoluţia companiei la nivel de grup ne permite să creăm oportunităţi de carieră atractive pentru angajaţii noştri. Ceea ce ne dorim cel mai mult este să creăm experienţe excepţionale şi un mediu pozitiv pentru oamenii din echipele noastre”, a declarat la rândul său John Cotterell, CEO Endava. AGERPRES

332 Total Views 1 Views Today