Compania clujeană Aluterm a vândut anul trecut uşi şi sisteme de acces de 7,4 mil. euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Furnizorul de produse şi servicii pentru industria construcţiilor Aluterm Group din Cluj, controlat de antreprenorii Andreea Strugaru, Radu Bogdan Opriş şi Monica Adriana Sagmar, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7,4 milioane de euro, în creştere cu 27% faţă de anul anterior.

”Din ce în ce mai multe companii de pe plan local mizează pe automatizări pentru a spori confortul şi siguranţa utilizatorilor spaţiilor construite de orice fel – de la clădiri de birouri, centre comerciale, spaţii industriale şi parcări la aeroporturi”, a declarat Andreea Strugaru, managing partner la Aluterm Group.

Strugaru a spus că avansul companiei vine din creşterea vânzărilor produselor şi soluţiilor „inteligente” care îmbunătăţesc experienţa utilizatorilor, precum soluţiile de automatizare a accesului în clădiri – cu funcţii speciale de asigurare a securităţii, de control al accesului, de evacuare în siguranţă în cazuri de cutremure/incendii/explozii şi soluţii de evacuare automată a fumului, soluţii de aerisire automată a clădirilor, soluţii de gestionare automată a parcărilor.

Cele mai scumpe uşi automate instalate sunt cele din gama uşilor rotative de diametre mari sau construite din materiale speciale. De exem­plu, uşile rotative cumpărate de grupul Iulius pentru proiectele United Business Center sau Palas sunt nişte uşi ex­clusiviste din punct de vedere estetic, fiind acoperite cu bronz. O astfel de uşă poate să ajungă la un preţ de 60.000 euro.

50 Total Views 2 Views Today