Citroen lansează noul SUV compact C3 Aircross

După lansarea modelului C5 Aircross, Citroen intensifică ofensiva internațională pe segmentul SUV-urilor cu noul C3 Aircross , SUV-ul său compact de nouă generație cu o personalitate puternică.

O personalitate amplificată de posibilități extinse de personalizare, cu 90 de combinații exterioare și 5 opțiuni de design interior. Atât în oraș cât și la drum lung, abilitățile pentru aventură au fost completate cu sistemele Grip Control și Hill Assist Descent. Modelul este echipat cu tehnologii moderne incluzând 12 sisteme de asistență pentru șofer precum head-up display și 4 tehnologii de conectivitate precum funcția de încărcare wireless pentru smartphone. Noul SUV compact Citroen C3 Aircross va fi lansat în Europa în a doua jumătate a anului 2017, apoi se va extinde la nivel global.

Inspirat de Conceptul C-Aircross prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2017 și afișând elemente clasice reprezentative pentru design-ul Citroen, noul C3 Aircross aduce un aer de prospețime în segmentul SUV-urilor compacte. În interior, modelul inovează prin intermediul elementelor de confort ale programului Citroen Advanced Comfort pentru mai mult spațiu, design modular și luminozitate.

Noul Citroen C3 Aircross este un SUV compact de 4.15 m lungime, care oferă spațiu de top (cea mai bună înălțime a plafonului, spațiu generos pentru picioare), modularitate exemplară (o banchetă glisantă cu două părți independente, scaunul pasagerului din față este rabatabil pe o lungime de 2.40 m) și un volum exceptional al portbagajului (410 litri și până la 520 de litri). C3 Aircross are numeroase spații de depozitare ingenioase, incluzând o zonă de încărcare wireless a smartphone-ului pe consola centrală. Vehiculul este disponibil cu o gamă completă de sisteme de asistență la condus, precum head-up display, funcția Active Safety Brake, lumini cu fază lungă automată, recunoașterea indicațiilor de viteză cu recomandări, precum și tehnologii utile incluzând funcțiile Park Assist și Citroen Connect Nav.

„După noul C5 Aircross, un SUV din segmentul C prezentat la Shangai Motor Show, Citroen accelerează ofensiva sa internațională pe segmentul SUV-urilor cu un al doilea model. Lansat astăzi la Paris, noul SUV compact Citroen C3 Aircross va fi lansat în Europa în a doua jumătate a acestui an. Reunind toată expertiza Citroen în spațiul cabinei, al designuului modular și al confortului, acest SUV se evidențiază pe segmentul B al SUV –urilor cu stilul unic al caroseriei. Este gândit în mod diferit: ca un automobil sigur, o sursă de aventură, pliabil pe așteptările clienților de astăzi”, spune Linda Jackson, CEO Citroen.

593 Total Views 1 Views Today