Cele mai importante proiecte din învățământul românesc vor fi evidențiate în cadrul GALEI EDUMANAGER.RO, pe 21 noiembrie 2018

Portalul Edumanager.ro, împreună cu Oameni și Companii, organizează în această toamnă o nouă ediție, cea de-a VI-a, a Galei Edumanager.ro. Evenimentul va avea loc pe 21 noiembrie, la București.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România şi pune în lumină proiectele importante derulate în acest an de instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Gala EduManager.ro va fi precedată de Conferința Națională Management Modern în Educație, care va oferi participanților informații importante legate de aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar, legislație, fonduri europene, management instituțional.

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei sunt invitate să înscrie cele mai valoroase proiectele realizate în acest an.

Programul evenimentului:

14.30-15.00 Înregistrarea participanților

15.00-17.30 Seminarul Management Modern în Eduație – ediția a XV-a

17.30-18.00 Pauză

18.00-20.00 Gala Edumanager.ro, ediția a VI-a

20.00-21.00 Cocktail și socializare