Brandul Vacheron Constantin este disponibil în România, în exclusivitate în magazinul Cellini

Rețeaua de magazine Cellini adaugă o nouă stea în palmaresul mărcilor excepționale: începând din aceasta lună, brandul de ceasuri Vacheron Constantin va intra în portofoliul grupului şi va fi disponibil exclusiv în magazinul Cellini din Calea Victoriei 56, București.

„Este o mare onoare și un motiv de bucurie să anunţăm începutul unei colaborări de excepţie cu una dintre cele mai bine cunoscute şi mai respectate manufacturi ale tuturor timpurilor. Prezența Vacheron Constantin confirmă încă o data standardul Cellini și poziția grupului pe piața din România”, declară Dragoș Nicolae, Director General Cellini.

Vacheron Constantin a fost fondat la Geneva în 1755 de Jean-Marc Vacheron, fiind cel mai vechi producător de ceasuri din lume, cu o producție continuă de peste 260 de ani. Fondatori ai spiritului ceasornicariei fine, cei de la Vacheron Constantin continuă să proiecteze, să dezvolte și să producă adevărate ceasuri de excepție, bazându-se pe cei trei piloni fundamentali ai mărcii: o tehnică perfect stăpânită, estetică inspirată și armonioasă și un nivel extrem de ridicat de finisare.

Cellini Group este leader pe piața bijuteriilor si ceasurilor de lux din România, cu o rețea de 13 magazine. Numele grupului a fost inspirat de cel al renumitului bijutier renascentist Benvenutto Cellini (1500 – 1571).