Bogdan Badea este noul CEO al eJobs România

Actualul Director de Vânzări al companiei eJobs România, Bogdan Badea, va prelua responsabilităţile poziţiei de CEO al eJobs, începând cu data de 1 martie 2018. Contribuţia lui Bogdan în grup, din ianuarie 2017, când s-a alăturat echipei, coroborată cu rezultatele sale profesionale şi cu simţul de leadership dovedit până acum au convins Consiliul Administrativ să îi încredinţeze această poziţie.

Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti cu un master în “Management financiar şi pieţe de capital”. A continuat ulterior să îşi dezvolte abilităţile în vânzări şi dezvoltarea afacerilor în cadrul companiei Smartree, cât şi în multinaţionale precum P&G, Accace sau Ernst & Young.

Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier România, care deţine poziţia de CEO interimar eJobs din decembrie 2017, a declarat: “Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potenţialul extrem de valoros care se regăseşte în cadrul eJobs”.

“Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipă performantă într-o piaţă extrem de competitivă. Împreună vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluţii inovatoare în recrutare, care vor răspunde nevoilor partenerilor noştri şi îi vor susţine în atingerea propriilor obiective de performanţă”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.