Blue Air lansează din iunie un zbor din Bucureşti spre Palma de Mallorca

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, va lansa din 16 iunie un nou zbor, de pe Aeroportul Internaţional Otopeni spre una dintre cele mai dorite destinaţii de vară, Palma de Mallorca. Zborurile vor avea loc în perioada 16 iunie – 15 septembrie, în fiecare zi de miercuri şi sâmbătă. Blue Air oferă trei tipuri diferite de pachete de zbor: Light, Classic şi Premium.

“Credem foarte mult în această nouă rută şi ne bucurăm că putem oferi românilor opţiunea de a zbura cu Blue Air de la Bucureşti în Palma de Mallorca. Aici, vor putea alege dintre zecile de plaje, de la cele foarte mari, înconjurate de hoteluri moderne şi accesibile la pret, restaurante, spaţii comerciale şi parcuri acvatice, până la plaje private în resorturi de 5 stele, ori golfuri retrase, cu peisaje uimitoare, preferate de cei care vor să se bucure de soare şi de linişte. Recomandăm această destinaţie atât familiilor cu copii, cât şi pasionaţilor de sporturi acvatice, excursii, ciclism sau istorie, Mallorca fiind considerată cel mai mare centru istoric intact din Europa”, a declarat Tudor Constantinescu, directorul comercial al Blue Air.

Pe lângă aceast nou zbor, Blue Air va mai adăuga în portofoliul de peste 100 de zboruri interne şi internaţionale, următoarele: Torino – Stockholm (Suedia), primul zbor fiind programat pe 27 martie, cu aterizare pe aeroportul Arlanda; tot în luna martie, de la Torino, Blue Air va inaugura cursa spre Paris (Charles de Gaulle), din Liverpool spre Palma de Mallorca (Spania), cu primul zbor programat pe 2 iunie, şi tot din Liverpool spre Malaga (Spania), cu primul zbor programat pe 5 iunie.