Anamaria Borz va fi noul Director Operațional al Smartree România

Smartree România, lider pe piața de externalizare a serviciilor de HR, cu afaceri anuale de peste 14 milioane de euro, o numește pe Anamaria Borza în funcția de Director Operațional, începând cu 1 iulie 2018. Anamaria a deținut timp de 6 ani funcția de Chief Technology Officer în cadrul Smartree, poziție care va fi preluată de Eduard Pînzariu.

Anamaria Borza are o experiență solidă în zona serviciilor de payroll, acumulată în cei peste 13 ani de activitate în domeniu. S-a alăturat echipei Smartree în 2009 și a ocupat succesiv pozițiile de Consultant Implementare, Manager Implementare și CTO – Chief Technology Officer.

În calitate de CTO Smartree, a coordonat timp de 6 ani o echipă de aproape 30 de specialiști în implementare, suport și dezvoltare de  aplicații software, alături de care a derulat cu succes numeroase proiecte ce au venit în sprijinul clienților Smartree prin automatizarea și eficientizarea fluxurilor de HR.

Anamaria Borza a preluat poziția de Director Operațional de la Raluca Dinică, care va părăsi compania după mai bine de 10 ani în cadrul Smartree, acceptând o nouă provocare în carieră.

“Îi mulțumim Ralucăi Dinică pentru toată dedicarea și efortul depuse în cadrul proiectelor Smartree. Contribuția ei a fost una semnificativă în toți acești ani și îi dorim mult succes în continuare. Activitatea departamentului Operațional reprezintă core business-ul Smartree, departamentul procesând lunar activitatea a peste 50.000 angajați din cele 200 de companii partenere Smartree. Anamaria Borza este cea mai indicată persoană să coordoneze activitatea acestui department și să-i ofere continuitate. A fost implicată de-a lungul timpului în majoritatea proiectelor Smartree, are o experiență considerabilă în îmbunătățirea prin tehnologie a proceselor HR și, în plus, poate veni cu o perspectivă nouă, interesantă din zona tehnică spre cea operațională”, a precizat Adrian Stanciu, CEO Smartree.