O nouă întâlnire a Comunităţii Global Marketing Manager a avut într-o locație nouă din Capitală

50 de persoane s-au reunit pe 12 septembrie la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, hotel recent inaugurat, la cea de-a șasea întâlnire a Comunităţii Global Marketing Manager. Evenimentul a fost organizat de Oameni și Companii, în parteneriat cu Five’s International. Invitați speciali au fost regizorul Cosmin Pleșa și Andreea Raicu.

Reuniunea a debutat cu un cocktail care le-a oferit participanților ocazia să se cunoască sau să aprofundeze legături mai vechi și să schimbe impresii legate de diverse aspecte profesionale, specifice breslei.

”A fost un eveniment special, aparte de cele la care particip eu de obicei, o atmosfera caldă și prietenească. Îmi doresc să mai particip și la alte ediții”, a declarat Andreea Raicu.

Comunitatea profesională Global Marketing Manager se întâlnește periodic, în cadrul unui program dezvoltat de Oameni și Companii.

Oameni și Companii este specializată în servicii de marketing şi comunicare directă cu comunităţi business şi profesionale. Clienţii Oameni şi Companii au acces la + 31,000 de manageri şi specialişti din 50 de industrii şi domenii de activitate.