3 din 5 companii vor oferi tichete cadou angajaților în acest an

Conform estimărilor Edenred, cel mai mare emitent de tichete de beneficii extra-salariale, 3 din 5 companii care acordă beneficii extrasalariale vor oferi în acest an tichete și carduri cadou angajaților de 8 Martie, de Paște, 1 iunie sau de Crăciun.

Pentru angajați, beneficiile axate pe echilibrul dintre viața personală și cea profesională, cum ar fi program flexibil de lucru sau posibilitatea de a lucra de la distanță, au câștigat teren în ultima vreme, mai ales în domenii creative.

Dar, beneficiile cu impact direct în puterea de cumpărare sunt și ele în topul preferințelor.

„De ocazii speciale, cum ar fi 8 Martie sau alte sărbători majore din an – Paște, Crăciun, zile onomastice, aniversări și sărbători profesionale, companiile aleg tichetele și cardurile cadou, asigurându-se astfel că angajații primesc exact ce își doresc : un beneficiu care oferă libertate de alegere a cadoului dorit din cea mai variată rețea de comercianți parteneri, combinat cu impactul emoțional, ca semn de apreciere și recunoaștere din partea angajatorulu” , spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred România.

Tichetele și cardurile cadou emise de Edenred pot fi utilizate pentru a achiziționa orice bun sau serviciu, din cea mai extinsă rețea de comercianți parteneri, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, cosmetice, până la electronice, cărți sau alimente. Rețeaua de magazine afiliate include comercianti din toate ariile de comerț, pe întreg teritoriul țării.

În România, Edenred deservește peste 35.000 de companii și un milion de utilizatori pentru tichete și carduri de masă Ticket Restaurant, tichete cadou, carduri cadou, tichete de creșă, vouchere de vacanță, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri.

Cu un volum emis de peste 20 de miliarde de euro anual la nivel mondial, Edenred este cel mai mare emitent de tichete și carduri preplătite de beneficii extrasalariale atât în România, cât și internațional.